fredag 30. januar 2009

KORT

Endelig har jeg laget kort,men jeg sitter ikke lenge med den vonde arma.
Her har jeg laget dorullkort. Hadde besøk av 2 damer som ville lære å lage det. Tusen takk fer koselige timer med kaffe og god prat rundt bordet.

Her har jeg laget et criss cross kort av restepapir. Det stripete er papir/papp som var med når jeg kjøpte stempel fra panduro.


Håper det blir mere etter hvert når arma mi blir bedre, men det tar tid. Jeg er ingen tolmodig sjel som kan sitte i ro å ikke gjøre noe, må alltid ha noe på strikkepinnen, symarskina eller et kort som skal lages. Jeg sitter foriden på nette å titter på hvor flinke dere alle er(kjempe god på å bruke venstre arm når jeg trykker på pc`n). Har også ganske god kontroll på vilke serier som går på tv.
Ha en fin dag.



torsdag 29. januar 2009

LAMPER

Da har jeg fått mannen i huset til å lage lamper av norgesglass. Han er flink når han vil. Jeg har brukt litt tid på å få han til å lage dem. Han har boret hull i bunnen av glassa.
Har hengt dem over bordet på kjøkkenet.

mandag 19. januar 2009

LYS I MØRKE KVELDER

Når kvelden kommer i huset blir det så mørkt i huset så da tennes det lys i heimen. Her er det i trauget. Sandkakeformer har jeg kjøpt, men ikke for å bake i de er så fine med telys i.
Lys må det også være på salongbordet. Hvite kubbelys er så fint med blonder.

Her er det brødformer som er skruvd på veggen. Mannen i huset lura på det var slutt med brød no når formene henger på veggen. Bilde ble ikke som jeg ville, telyset kom litt bort.
Ha en fin kveld.


onsdag 14. januar 2009

JANUAR

Da har vi fått januar og jula er ryddet bort. Jeg er veldig glad i jula å har nisser i hver krok i huset. Så når de er ryddet bort må jeg ha litt lys i huset.
Her er det kommoden i gangen som er blitt pyntet.

Her det bilde av gammelveggen min, jeg tror jeg brukte nesten 2 år før jeg klarte å få med mannen i huset til å slå opp den gammlebordkledninga. Når den først kom opp syns han den vart fin. Skapen er en min farfar har laget. Jeg er veldig glad i gamle møbler.


Her er et bord som jeg har funnet på kvisten hos mamma og pappa.



Denne ramma er et gammelt vindu som jeg selv har montert bilder i. Det er bilger som er tatt hos fotograf høsten 07. Vi tok med oss barna til søskena te mannen i huset. Vi tok bilder som vi ga te svigers i julegave. Ellers er fruen i huset rolig med betenelse i høyre arm så alt av hobby og husardeid får stå på vent. Jeg har store vansker med å holde med i ro, men jeg får heller tenke ut hva jeg skal gjøre når jeg blir bra.

P.S lista holder på å bli lang
Ha en fin kveld.